Properties: Adventure Time

Media Releases

(showing 1 of 1 results)

'Adventure Time Card Wars Kingdom' nu verkrijgbaar voor iOS en Android

De hit franchise 'Adventure Time Card Wars' krijgt een koninklijk vervolg met 'Card Wars Kingdom'! Deze originele mobile game bouwt verder op het succes van de 'Adventure Time Card Wars' app, een #1 top app in App Store, met op veler verzoek van fans nieuwe PVP- en toernooi-modes. Kies je held, stel een geweldig team van wezens samen en ga uitdagende events aan met de gloednieuwe toevoeging aan het Adventure Time universum.

Bio

(showing 1 of 1 results)

Pendleton Ward

Pendleton Ward is de maker van het met een Emmy® Award bekroonde Adventure Time, de hit animatieserie van Cartoon Network Studios. Deze originele animatieserie heeft de afgelopen jaren meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder een prestigieuze BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Award. Adventure Time ging in premire in april 2010 en is uitgegroeid tot een waar kijkcijfer- en popcultuurfenomeen. De serie heeft inmiddels een eigen kleding- en accessoireslijn, speelgoed en games, stripboeken, interactive en home video producten.

Synopses

(showing 1 of 1 results)

Adventure Time

Adventure Time (Tijd voor Avontuur) gaat over de ongewone vriendschap tussen Jake, een wijze, oude hond met een groot hart, en Finn, een simpele jongen die niks liever wil dan een held worden.

Video

(showing 1 of 1 results)

Adventure Time | season 8 | 'Islands' special - episode 'The Invitation' | NED

Image