Pressroom

Angry Birds

Cartoon Network kondigt de serie Angry Birds aan. In de 11 minuten durende afleveringen volgen we Red en zijn dappere gevederde lotgenoten op een prachtig eiland. Duik in een wereld van nieuwe en grappige avonturen, bijzondere vriendschappen, verbonden, geheimzinnige zoektochten en neem een kijkje in het leven van de groene varkentjes. Lukt het de Angry Birds om de groene varkentjes te slim af te zijn?

Het leven is niet gemakkelijk op het eiland voor de Angry Birds. Red, de temperamentvolle vogel met een slecht humeur, en zijn lotgenoten Chuck, Matilda, Bomb, Blues en Terence moeten het opnemen tegen de onoverkomelijke groene varkentjes. De vogels moeten hun eieren beschermen terwijl zij niet kunnen vliegen, maar hebben daarbij gelukkig één groot voordeel: de varkentjes zijn bijzonder dom!

Naast dit bekende verhaal van Angry Birds, kunnen we ook meekijken met de verschillende vriendschappen tussen de andere vogels. Stella, de meest felle en uitbundige vogel van het stel, verkent samen met haar beste vrienden Dahlia, Poppy, Willow en Luca op hilarische wijze de boel. De verschillende persoonlijkheden botsen behoorlijk en zorgen ervoor dat de vogels in bizarre situaties terecht komen. Stella’s vorige beste vriendin, Gale, heeft zichzelf volledig buitengesloten van deze vriendengroep door zich volledig te storten op het vinden van het mysterieuze gouden ei. Aan de ene kant wil zij weer terugkomen bij de vriendengroep, maar aan de andere kant zijn haar trots en hebzucht te groot. Overwint de vriendschap het van de botsende persoonlijkheden en trots?