Pressroom

A Cartoon Network a Magyar Telekom minden elfizetje szmra elrhet lesz az nnepek alatt

A Cartoon Network a Magyar Telekom minden elfizetje szmra elrhet lesz az nnepek alatt
 
Budapest, 2014. november 6.: A Cartoon Network, a Turner Broadcasting legnpszerbb gyermekcsatornja a Magyar Telekom minden digitlis TV elfizetje szmra kdolatlan lesz a 2014. november 4. s december 31. kztti idszakban. A kezdemnyezs a Turner Broadcasting System s a Magyar Telekom kztti egyttmkdsi megllapods eredmnye, amelynek rtelmben a Turner legnpszerbb nemzetkzi gyermekcsatornja – a Cartoon Network – is szerepelni fog a Magyar Telekom digitlis, TV minicsomagjban 2015-tl. 
 
A humoros, szerethet karaktereket felvonultat, modern s dinamikus msorairl ismert, elssorban 6-12 veseknek szl Cartoon Network szmtalan meglepetssel kszl az nnepekre:  mks s varzslatos trtnetekkel, amelyek a kperny el szgezik a rajzfilmek szerelmeseit, egyedi online tartalmakkal s csaldi rendezvnyekkel. A Cartoon Network sajt gyrts j sorozatai – a Clarence, a Nagyfater bty s a Steven Universe – mellett folytatdnak mindenki kedvencei, a szmos djjal jutalmazott Kalandra fel! s az tszrs BAFTA-djas Gumball csodlatos vilga, mely utbbit idn oktberben ismt jelltk a legjobb forgatknyv s animci kategriban.
 
Szeptemberben mutatkozott be s vlt rvid id alatt vilgsikerr Nagyfater bty, mindenki vicces nagybtyja s nagypapja, aki a vilgot jrva segt a bajba jutottakon. A Magyar Telekom digitlis TV elfizeti a Nagyfater bty mellett a modern kllem, izgalmas s letteli Steven Universe sorozatot, az Emmy®- s Annie-djra jellt r s kpes forgatknyv rajzol, Rebecca Sugar (Kalandra fel!) j alkotst is kvethetik a kpernyn. A Steven Universe a bolyg hrom varzserej vdelmezjnek trtnett mesli el... s Stevent, aki a hrom kristlytndr „kisccse”: amg k rkdnek a vilg fltt, az emberisg biztonsgban tudhatja magt. Az eredeti msorok sort a Clarence teszi teljess: egy mindig ders, lelkes s szeretnival fi trtnete, aki mindenben a legjobbat ltja, s minden jban benne van, hiszen ’A vilg olyan lenygz!’ A Clarence november 24-n mutatkozik be a Cartoon Networkn egy izgalmas online plyzattal egytt, ahol a fnyeremny a vilg legjobb zsrja! A csatorna a legnagyobb presztzsnek rvend csaldi killtson, a Gyermekvilg lmnyhtvgn is rszt vesz, ahol Clarence parti standja november 14-16-n hrom napon keresztl vrja a szrakozni vgy csaldokat s gyermekeket.
 
Az nnepi szezon ezzel nem r vget: a Cartoon Network weboldaln december minden egyes napjra jut egy ’adventi’ meglepets, s az immr hagyomnyos Cartoon Network Tlap Expressz sem maradhat el, amelynek keretben a csaldok a Cartoon Network figurkkal dekorlt gzssel utazhatnak a Nemzeti Vasttrtneti Parkba december 6-7-n, ahol a Mikuls mellett a Cartoon Network legnpszerbb szerepli vrjk ket egy teli zsknyi mkval.
 
- VGE  – 
A Cartoon Networkrl 
A Cartoon Network az egyik vezet globlis kereskedelmi gyermekcsatorna, programknlatban szmos npszer vgjtkkal s akci-kaland animcival, haznkban 6.00 s 21.00 ra kzt nzhetik a rajongk. A csatorna tartalmt modern stlus, jszersg s dinamizmus jellemzi. A Cartoon Network az nfeledt szrakozs, a pratlan hsk s a hatrtalan kpzelet vilga. A csatorna legnpszerbb sorozatai: Gumball csodlatos vilga, Ben 10: Omniverzum, Scooby-Doo: Rejtlyek nyomban, Nagyfater bty, Steven Universe, Clarence, Kalandra fel! s Parkmsor – ders trtnetek a bartsgrl, tele humorral, amelyek mindenkit mosolyra ksztetnek. A csatorna elsdleges clcsoportja: 6-9, bvebb clcsoportja 6-12 v.  Ltogassa meg a csatorna magyar nyelv honlapjt, Facebook s YouTube oldalt! 
 
A Turner International-rl
 
A Turner Broadcasting System International mkdteti a legfontosabb TBS mrkk, a CNN, a TNT, a Cartoon Network s a Turner Cassic Movies klnbz vltozatait, valamint orszg- s rgi-specifikus hlzatokat s zleteket Latin-Amerikban, Eurpban, Kzel-Keleten, Afrikban (EMEA-terlet) s Dlkelet-zsiban. A cg Warner Bros-szal s az HBO-val kzs clja a Time Warner globlis jelenltnek erstse. A TBS 37 nyelven, tbb mint 200 orszgban tbb mint 160 csatornt mkdtet, amelyek 32 mrkt takarnak. Helyi lenyvllalatain keresztl a dlkelet-zsiai rgi 38 orszgban 46 csatornt mkdtet 13 nyelven; az EMEA rgi 124 orszgban 73 csatornt mkdtet 23 nyelven, a Latin-amerikai rgi 44 orszgban pedig 48 csatornt mkdtet hrom nyelven. A Turner Broadcasting System International szrakoztat- s hr-mrki: CNN International, CNNj, CNN en Espaol, HLN, Cartoon Network, Cartoonito, Boing, Boomerang, Pogo, Toonami, Tooncast, Tabi Channel, TNT, Turner Classic Movies, TBS veryfunny, WB, HBO, Mondo TV, Glitz*, Silver, Star!, HTV, Infinito, I.Sat, MuchMusic, truTV, Space and Chilevisin. A Turner Broadcasting System International, Inc. a Time Warner vllalathoz tartoz Turner Broadcasting System, Inc. lenyvllalata.
 
A Magyar Telekomrl 
A Magyar Telekom Magyarorszg legnagyobb tvkzlsi szolgltatja, amely a telekommunikcis s infokommunikcis (ICT) szolgltatsok teljes skljt nyjtja, belertve a vezetkes s mobil telefonos, az adattviteli s nem hangalap, valamint az informatikai s rendszerintegrcis szolgltatsokat. zleti tevkenysgt kt zletgn keresztl ltja el: Lakossgi szolgltatsok (az otthonokhoz kapcsold T-Home s a mobil kommunikcis T-Mobile mrka); Vllalati szolgltatsok (T-Systems mrka). A Magyar Telekom tbbsgi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macednia legnagyobb vezetkes s mobilszolgltatjnak, s tbbsgi rszesedssel rendelkezik a Crnogorski Telekomban, Montenegr legnagyobb  tvkzlsi szolgltatjban. A Magyar Telekom tbbsgi tulajdonosa (59,21%) a MagyarCom, amely a Deutsche Telekom AG kizrlagos tulajdona. 
Tovbbi informcik a www.telekom.hu weboldalon tallhatk.
 
PR-kapcsolattart 
Kiss gnes
Tel.: 36/1-882-3602