Pressroom

j, bolondos karakterek, szi premierzn a Cartoon Networkn

j, bolondos karakterek, szi premierzn a Cartoon Networkn

 

A Cartoon Network msorknlatt soha nem ltott premierzn sznesti idn sszel. Az j genercis sorozatok felejthetetlen szereplikkel s a Cartoon Networkre annyira jellemz pikns humorral joggal szmthatnak ifj s idsebb nzk tetszsre. Elkpeszt kalandok s felettbb vidm pillanatok vrnak a Steven Universe, a Nagyfater bty, a Clarence vagy a Dr. Dimenzi-naci nzire. 

Nagyfater bty mindenki nagypapja s egyben nagybcsija, aki mgikus lakkocsijval jrja a vilgot, s ott segt a gyerekeknek, ahol tud. Elmaradhatatlan trsai Pizza Pityu, Hasi Tasi, Mr.

Guszti s Giga Realisztikus Repl Tigris mindenhov elksrik t. 

Nagyfater bty szeptember 22-n robog be a kpernyre, s htkznaponknt 16.20-kor lesz lthat. Oktberben bemutatkozik az j vilgmegment hs, Steven Universe is, aki els rnzsre egy egszen htkznapi, tlagos kisfi. Mgikus erejt a kldkben rejl kristlynak ksznheti, a ’vilgmegment’ tudomnyt pedig a hrom kristlytndrtl: Ametisztl, Grnttl s Gyngytl lesi el.  

Steven Universe kalandjai oktber 6-n kezddnek, minden htkznap 15:25-tl!

A novemberben bemutatkoz Clarence egy teljesen tlagos kisfi, tlagos kalandokkal. Mgis mi teszi klnlegess t? Lehetetlen kihozni a sodrbl, s nincs olyan helyzet, amelynek ne ltn meg a j oldalt, valamint a leghtkznapibb dolgoknak is kpes rlni. Legyen j vagy rossz id: Clarence-bl mindig sugrzik a der - j pldval ell jrva bartai, az izgga Sumo s a mindig vatos Jeff eltt. 

A csatorna legnpszerbb vgjtk sorozatai, a Gumball csodlatos vilga s a Kalandra fel! j vadokkal, sszelltsokkal s iskolakezdsi meglepetsekkel jelentkeznek az j tanv alkalmbl. Szeptemberben szeptember 8-tl minden htkznap 16.50-kor lesz lthat a Cartoon Network els eurpai gyrts,  Emmy-djas sorozata, a  Gumball csodlatos vilga vrva-vrt harmadik vadja. Az j vadban is rengeteg mka s elkpeszt ponradat vr Gumballra, a ksrletez kedv kk macskra, Darwinra, a hsges aranyhal-bartjra s az Elmore suli tbbi furcsa-bolondos nebuljra. Az j vad apropjn csatorna orszgos ltalnos iskolai plyzat tjn keresi a legjobb Gumball-stlus iskolajsgot.  A legjobb plyamunkk bekldi rtkes kirndulsokban, knyvcsomagokban vagy mdiaoktatsban rszeslnek.  A gyerekek megtervezhetik sajt, Gumball-stlus iskolajsgjukat www.cartoonnetwork.hu/miujsag oldalon, s beszmolhatnak az iskolakezdssel kapcsolatos s nyri lmnyeikrl.

A premierre kszlt online mini oldal szmos izgalmas meglepetst: gyjthet ajndkokat, interaktv iskolaltogatst, vagy osztlyelnk vlasztst, j jtkokat, videkat rejt. 

Szeptemberben a Kalandra fel! epizdjai hrom szval jellemezhetk: stlus, csillogs s karizma. s mindentt hercegnk! Ugyanis jn a Kalandra fel! hercegnmaraton. A szeptember utols htvgjn nagyszabs maraton sorn kiderl, kicsoda valjban a Kalandra fel! hercege, hercegnje. Addig, ameddig a titokra fny derl, a kreatv rajongk megtervezhetik az online karakterkszt segtsgvel vagy bekldhetik sajt rajzukat s rtkes Kalandra fel! ajndkcsomagot      nyerhetnek.

Radsul, miutn kiderlt a herceg kilte, a Kalandra fel! vadonatj rsszel is jelentkezik, a megszokott vicces s rlt stlusban.

A Kalandra fel! Hercegnmaraton szeptember 27-n s 28-n 9.05-kor indul.  A Kalandra fel! legjabb rszei szeptember 29-tl htkznaponknt 17.20-kor lesznek lthatk a csatornn.

_____________________________________________________________________________ 

A Cartoon Networkrl:

A Cartoon Network az egyik vezet globlis kereskedelmi gyermekcsatorna, programknlatban szmos npszer vgjtk- s akci-kaland animci szerepel, haznkban 6.00 s 21.00 ra kzt nzhetik a rajongk. A csatorna tartalmt modern stlus, jszersg s dinamizmus jellemzi. A Cartoon Network az nfeledt szrakozs, a pratlan hsk s a hatrtalan kpzelet vilga. 

A csatorna legnpszerbb sorozatai: Gumball csodlatos vilga, Ben 10: Omniverzum, Scooby-Doo: Rejtlyek nyomban, Dreamworks: Srknyok, Kalandra fel! s Parkmsor, Nagyfater bty, Clarance,  – ders trtnetek a bartsgrl, tele humorral, amelyek mindenkit mosolyra fakasztanak. 

Ltogassa meg a csatorna magyar nyelv honlapjt, Facebook s YouTube oldalt! 

 

Tovbbi informci: 

Kiss gnes Turner Broadcasting  agnes.kiss@turner.com