Pressroom

j Pindr Pandrok jtksorozat gyrtsval bzta meg a Cartoon Network a globlis Spin Mastert

A licencszerzds termkei 2016-ban jelennek meg a vilg jtkzleteiben

 

A Cartoon Network ma bejelentette, hogy megbzta a Spin Mastert a vrva-vrt, j Pindr Pandrok franchise termkek gyrtsval. Az egyezsg rvn, amely tovbb ersti a kt cg amgy is tfog zleti kapcsolatt, a jtkgyrt jogot szerzett a Pindr Pandrok termkpaletta elksztsre, amelyben plssk, jtkfigurk, jtkkszletek, babk, jelmezek, elektronikus jtkok, tvirnyts jtkok s egyb, mg be nem jelentett termkek szerepelnek majd. Az els termkek megjelense 2016 szn vrhat.

 “A Spin Master megtestesti azt a minsget, amelyet a termkeinkben ltni szeretnnk, ezrt vlasztottuk ket partnerl a Pindr Pandrok licenc programban” nyilatkozta Pete Yoder, a Cartoon Network Enterprises szak-Amerikai elnke. “Az eddigi kzs munkink sorn volt alkalmunk megtapasztalni, hogy termkeiket a legmagasabb szint innovcival s elhivatottsggal ksztik. Biztosak vagyunk abban, hogy a Pindr Pandrok jtkcsaldnak rengeteg rajongja lesz, akik elksrik Sziporkt, Puszedlit s Csuporkt estnknti vilgmegment krtjukon.”

 “A 2008-as djnyertes Bakugan jtkokat kveten, a Pindr Pandrok franchise jogainak megszerzsvel a Spin Master tovbb erstette stratgiai egyttmkdst a Cartoon Networkkel. A Pindr Pandros jtkokkal mg  tbb rmteli percet szeretnnk szerezni vsrlinknak.” nyilatkozta Craig Simms, a Spin Master Global Licensing divzijnak alelnke.

A legjabb, Cartoon Network Studios ltal gyrtott Pindr Pandrok sorozat s a hozz ktd globlis licencprogramnak ksznheten a rajongk j genercija ismerheti meg az animcis szrakoztatipar egyik legnpszerbb s legrgibb szerepljt. Az eredeti, Craig McCracken ltal ksztett sorozat 78 epizdja t jells mellett kt Emmy®-djat, valamint szmtalan egyb animcis djat nyert. A sorozat tizedik vforduljra alkalmbl, 2003-ban egy jtkfilm kszlt, emellett egy jralmodott szmtgpes animcival ksztett klnkiads is napvilgot ltott 2014-ben a Cartoon Networkn, amelyben Ringo Starr is szerepet kapott. A Pindr Pandrok licenc program a Cartoon Network trtnetnek legersebb franchise termkcsaldjt eredmnyezte, amely indulsa ta 2,5 millird dollros bevtelt hozott, s npszersge mind a jtkpiacon, mind a vilg divatmrka gyrt cgei krben tretlen.

 

A Cartoon Network Enterprises

A Cartoon Network Enterprises kldetse a fogyaszti termkek s merchandising programok szles kr palettjnak kiptse,termkeinek hossz tv licensing egyttmkdsek biztostsval s tmogatsval. A Cartoon Network s az Adult Swim globlis branding s merchandising gazataknt a divzi menedzseli a csatorna djnyertes termkeinek fogyaszti termkpalettjt, mrkit s karaktereit, tbbek kztt a Ben 10, Kalandra fel!, Parkmsor, Gumball csodlatos vilga, Pindr Pandrok, Adult Swim termkeit. A CNE emellett az exkluzv globlis licencgynksge a Lazy Town Entertainment s PGA of America vllalatoknak az ifjsgi piacon.

A Cartoon Network (CartoonNetwork.com) a legnzettebb televzis csatorna az Egyeslt llamokban a 6-11 s 9-14 ves korosztly krben. A Turner Broadcasting System Inc. csatornja jelenleg a vilg 370 milli otthonban, 194 otthonban rhet el, s sugrozza sajt gyrts, szerzett s klasszikus tartalmait gyermekek s csaldjaik szmra. Az Emmy-djas eredeti msoraival s az ipargban vezet digitlis alkalmazsok s online jtkok mellett a Cartoon Network kiemelked figyelmet fordt a csaldokat vilgszinten rint problmkra a Stop Bullying: Speak Up, Basta de Bullying s a Move It Movement tmogatsval.

A Time Warner Company tulajdonban lv Turner Broadcasting System szrakoztat-, hr-, animcis-, s fiatal felntteknek kszlt mdia gyrtsval s sugrzsval foglalkozik televzin s ms platformokon keresztl a vilg minden tjn lv fogyasztk szmra.

 

A Spin Master, Ltd.

tfog gyermek-szrakoztatipari vllalatknt a Spin Master 1994 ta tervez, fejleszt, gyrt s rtkest fogyaszti termkeket gyermekek szmra, elismert vezetknt a jtkiparban. A Spin Master legismertebb termkei kztt tallhatak a Zoomer™, Air Hogs® s Spin Master Games™ jtkok, kzte a 2014 v jtka is a Boom Boom Balloon™. 2014-ben a Spin Master megvsrolta a nemzetkzi Meccano™ mrkt, s jraindtotta az ikonikus ptjtkot Meccanoid G15 KS™ termkvel, s elindtotta a globlis Tudomny, Technolgia, Mrnki tudomnyok, s Matematika (STEM) mozgalmat. 2015-ben a vllalat kiterjesztette elrst az ifjsgi mdia s szrakoztatiparban, elindtva a SpindoTV Youtube csatornt, melyen a Spin Master a sajt gyrts msorait sugrozza, tbbek kztt a sikeres animcis gyermeksorozatot, a Paw Patrol™-et. A Spin Master irodiban tbb, mint 900 alkalmazottja dolgozik Torontoban, Los Angelesben, Londonban, Prizsban, Hong Kongban, Mexikvrosban, Mnchenben, s Milnban, s 2015-ben elindtotta sajt e-kereskedelmi oldalt a www.shop.spinmaster.com oldalon.