Pressroom

Vilgszerte j arculatot kap a Turner gyerekcsatornja, a Boomerang

Vilgszerte j arculatot kap a Turner gyerekcsatornja, a Boomerang

Msorstruktra- s arculatvlts, valamint szmos j npszer, helyi s nemzetkzi tartalom

A szeptember 29-i Latin-amerikai bemutatt kveten az ausztrl csatorna is megvltozik november 3-tl, az Egyeslt llamokban, az EMEA s az APAC-orszgokban pedig 2015-tl vrhat a vlts

A Turner Broadcasting ma bejelentette, hogy msodik legnagyobb gyermekcsatornjt, a Boomerangot globlis, kizrlag animcis tartalm gyermekcsatornaknt pozcionlja jra, olyan klasszikus s kortrs rajzfilmekkel bvtve msorknlatt, amelyek az egsz csald kedvencei lehetnek. A bejelents Gerhard Zeilertl, a Turner Broadcasting System International Inc. elnktl s Christina Millertl, a Cartoon Network, Adult Swim s Boomerang (U.S.) elnktl szrmazik. A formailag s tartalmban egyarnt megjult csatorna Amerikban mr bemutatkozott, a globlis vlts 2015-tl vrhat.

A vilg legnagyobb animcis gyjtemnybl – tbbek kztt a Warner Bros., Hanna-Barbera, a Cartoon Network s MGM Studios rvidfilmjei, sorozatai s klnkiadsai kzl – vlogatva, a Boomerang msorn olyan idtlen kedvencek lthatk majd, mint a Tom s Jerry, a Bolondos Dallamok, a Pindr Pandrok s a Scooby-Doo. Emellett a csatorna knlata szmos kortrs sorozattal bvl, a vilg legklnflbb stdiibl. A Boomerang j, egyedi arculatot is kap, s trtnete sorn elszr jelentkezik sajt gyrts tartalommal 13 nemzetkzi adsban egyszerre.

“Azltal, hogy a Boomerangot a Cartoon Network utn a msodik gyermekcsatorna rangjra emeljk, gy gondoljuk, vgleg elnyeri mlt helyt a globlis meznyben.” – nyilatkozta Zeiler. “Rendkvl boldogok vagyunk, hogy tani s tevkeny rszesei lehetnk a csatorna talakulsnak – mindezt olyan kntsben s tartalommal, amelyre btran alkalmazhatk a ’minsgi s kortrs’ jelzk. Ez stratgink azon tovbbgondolst is jelenti, miszerint meglv nemzetkzi gyermekcsatornink sikereire kvnunk ptkezni.”

“A Boomerang rkzld sorozatai mindig is a klnbz genercik kedvencei voltak” nyilatkozta Miller. “Ezt nemcsak azrt tekintjk fontosnak, mert jradefinilhatjuk a csaldi televzizst, de az talaktsban globlis – a Cartoon Networkt is magba foglal –  gyermekcsatorna portflink  nvekedst s ersdst is ltjuk

A vilgszerte 250 milli otthonban elrhet csatorna jelenltt tovbb ersti szmos mobil s internetes platformon val jelenlte, tbbek kzt a szintn j klsvel jelentkez weboldal, amely j arculata mellett exkluzv jtkokkal s tartalmakkal bvl a jvben. A fiatalabb nzk koruknak megfelel jtkokon keresztl ’lphetnek kapcsolatba’ kedvenc szereplikkel, mg az idsebb ltogatk mg tbbet tudhatnak meg kedvenc karaktereikrl s sorozataikrl.

# # #

 

A BOOMERANG EMEA:

A Boomerang 24 rs digitlis, kbelen s mholdon elrhet gyermekcsatorna, amely a legjobb klasszikus s modern gyereksorozatokat sugrozza. A Boomerang els szm clcsoportja 4-7 ves fik s lnyok, valamint csaldok, olyan kzkedvelt sorozatokal knlatban, mint a Tom s Jerry, a Bolondos Dallamok s a Scooby-Doo. A Boomerang elrhet Eurpa-, Afrika –szerte, a Kzel-Keleten, 56 orszg 13 nyelvn, 48 milli hztartsban. A cstaornt a klnbz fldrszek s orszgok helyi ignyeihez igazodva, rugalmas programknlat jellemzi.

 A Boomerang a Time Warner tulajdonban lv Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) lenyvllalata, a Turner Broadcasting System International, Inc. csatornja

A CARTOON NETWORK EMEA-RL:

A Cartoon Network elssorban fik krben npszer globlis gyermekcsatorna, msorvlasztkt izgalmas kaland- vgjtksorozatok jellemzik, amelyekben fontos szerepet jtszik a humor, bartsg, kpzeler, az akci s a kaland. A Cartoon Network f clcsoportja a 8-12 ves fi s lnyok, akik krben felettbb npszer a csatorna gazdag, szrakoztat s vilgsiker programknlata . A msorknlatban olyan npszer vgjtksorozatok tallhatak, mint a Gumball csodlatos vilga, Kalandra fel!, Parkmsor, valamint olyan klasszikus akci-kalandsorozatok, mint a Ben 10 Omniverzum s a Tini titnok, harcra fel! 1993-as pneurpai csatornaknt val indulsa ta a Cartoon Network kiterjesztette elrst Eurpban, a Kzel-keleten s Afrikban, mra 70 orszg 17 nyelvn rhet el, 131 milli hztartsban. A Cartoon Network elrhet a vilghln, djnyertes weboldaln, valamint jtkokon, mobilon s video on demand, licensing s merchandising szolgltatsokon keresztl is. A Cartoon Network tulajdonosa a Turner Broadcasting System International, Inc. - a Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) lenyvllalata, a Time Warner vllalata. 

 

 

PR KAPCSOLAT:

Kiss gnes

Turner Broadcasting System.

Oktber 23. utca 8-10.

1117