Pressroom

Wacky Races synopsis

Warner Bros. Animatie roept alle racers terug naar het parcours voor “Wacky Races”, voor een moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde comedy serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun “wacky” auto’s!

Penelope Pitstop in haar “Compact Pussycat”, is een fantastische racer uit het zuiden, die met haar charme en intelligentie een geweldige racer is, maar daarnaast ook vaak de tijd neemt om andere racers te redden. Haar beste vriend Peter Perfect rijdt in de Turbo Terrific en heeft een groot hart en een zelfs nog groter ego, die ervoor zorgen dat hij super positief is. Ondertussen rijden Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean machine, en houdt niets hen tegen om de wedstrijd te winnen. Als het bizar, eng, slijmerig of gewoonweg raar is, dan zijn de Gruesome Twosome er vast en zeker bij betrokken met hun monster truck, de Doombuggy.

Sluit je aan bij deze bekende gezichten voor geheel nieuwe races op de meeste bizarre en exotisch locaties op aarde – en daarbuiten! Met nieuwe racers, voertuigen en spectaculaire nieuwe locaties, is “Wacky Races” compleet vernieuwend, met de motor op volle toeren van begin tot het eind!